Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Revista People a desemnat "cea mai frumoasă femeie a anului 2019"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Încă un omagiu pentru Jennifer Garner, actriță, antreprenor și militantă pentru drepturile copiilor.

A fost desemnată de revista People "cea mai frumoasă femeie a anului 2019". Și apare pe coperta ediției dedicată eternului feminin, care va fi lansată pe 6 mai.

Pentru cariera în actorie, munca în scopuri caritabile și modul admirabil în care îşi creşte cei trei copii pe care îi are cu fostul ei soţ, Ben Affleck... Aşa a explicat revista People desemnarea lui Jennifer Garner în topul frumuseţilor feminine. Un omagiu nu doar pentru aspectul ei, ci şi pentru frumusestea interioară.

Pe lângă actorie şi "meseria permanenta", cea de mama, starul de 47 de ani este ambasador al organizaţiei umanitare "Salvaţi Copiii". Şi a fondat, în parteneriat, o companie de hrană organică pentru copii, "Once Upon a Fărm" - adică "A fost odată o fermă"... Poate de aceea, în cadrul idilic al unei ferme s-a desfăşurat şedinţa foto...

Jennifer Garner a mărturisit, pentru People, că nu s-a considerat niciodată, pe când locuia în Virginia de Vest, "una dintre fetele drăguţe". Actriţa a mărturisit că îmbraca de cele mai multe ori haine comode, făcând excepţie doar atunci când se află pe covorul roşu....

Citește și
Taylor Swift
Revista TIME a publicat topul celor mai influente 100 de personalități

Dar copiii ei o preferă să arate ... "ca o mamă".

Garner, care s-a despărţit de Ben Affleck anul trecut, spune că a reflectat îndelung la ce înseamnă pentru ea iubirea.

În 2018, în fruntea listei frumuseții în vizunea revistei People și a cititorilor săi a fost cântăreaţă Pink, iar cu un an înainte - actriţa Julia Roberts.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult