Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Relaţia lui Trump cu o actriţă pentru adulţi, ţinută ascunsă de presă. "Mi-a spus că semăn cu fiica lui"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar noi detalii despre legătura preşedintelui american, Donald Trump, cu o actriţă de filme pentru adulţi, Stephanie Clifford, cunoscută sub pseudonimul Stormy Daniels.

Chiar dacă femeia a negat săptămâna trecută că întâlnirile ar fi avut loc, un săptămânal american a publicat un interviu mai vechi cu respectiva, în care povestea cu lux de amănunteprima întâlnire intimă cu Donald Trump, în 2006. Atunci, Trump i-ar fi spus că îi aminteşte mult de fiica lui, Ivanka.

Revista In Touch Weekly publică o relatare a actriţei, pe care ea ar fi oferit-o publicaţiei în 2011. Clifford descrie în detaliu prima întâlnire intimă cu Trump, care ar fi avut loc în 2006. Actriţa spune că omul de afaceri ar fi măgulit-o: "Mi-a spus că sunt o tipă puternică, frumoasă şi deşteaptă, aşa ca fiica lui".

James Heidenry, editorul revistei: “De ce nu a fost publicat articolul atunci? Nu ştiu exact, nu am un răspuns... Însă atunci când mi s-a spus de existenţa informaţiei, acum câteva zile, am ştiut că trebuie să o punem pe copertă.. “

Şi o prietenă a femeii, şi ea actriţă de filme pentru adulţi, confirma că aventura ar fi avut loc în realitate şi chiar a povestit detalii despre aceeaşi primă întâlnire amoroasă dintre cei doi.

Citește și
kristen stewart
Kristen Stewart, dezvaluiri despre Donald Trump: "Era complet obsedat de mine". Ce mesaje ii transmitea miliardarul

“Mi-a spus... "Încearcă să-ţi imaginezi că Donald Trump mă alerga prin dormitor, în lenjerie intimă...E o imagine pe care nu o poţi uita vreodată!"

Miercuri seară, alte câteva instituţii de presă - printre care Fox News, emisiunea Good Morning America, site-urile The Daily Beast şi Slate - au recunoscut că aveau detalii despre presupusa aventură încă dinaintea alegerilor din 2016.

Reprezentanţi ai postului Fox News, favorabil lui Trump, şi-au justificat decizia de a trece totul sub tăcere, din raţiuni strict jurnalistice: nu au reuşit să verifice toate informaţiile. Cei de la Fox au spus ca ştirea nu întrunea standardele lor jurnalistice , în ciuda faptului că fusese confirmată de managerul actriţei de la acea vreme şi că reporterul văzuse documentele care atestau faptul că actriţa fusese plătită să nu spună nimic.

La momentul respectiv şi alte instituţii de presă au luat legătura cu actriţa în vederea unor interviuri. Însă la un moment dat ea a refuzat să mai comunice cu ei şi şi-a anulat apariţiile. Potrivit ziarului Wall Street Journal, în octombrie 2016, avocatul personal al lui Trump, Michael Cohen, a aranjat o plată de 130.000 de dolari în schimbul tăcerii şi a discreţiei totale din partea femeii. Acum cei doi neagă vehement informaţiile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult