Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regele Charles s-a întors la Londra pentru a continua tratamentul pentru cancer. Cum a fost surprins monarhul britanic

Regele Charhles și regina Camilla au fost fotografiați sosind la Clarence House, marți dimineață.  

Regele Charles s-a întors la Londra pentru a-și continua tratamentul pentru cancer. Monarhul în vârstă de 75 de ani a fost fotografiat în mașină, alături de regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, în timp ce cei doi au fost conduși la Clarence House, reședința lor de lungă durată din Londra.

Monarhul britanic s-a întors acasă pentru programările sale curente pentru tratamentul împotriva cancerului, conform People.

Întoarcerea regelui la Londra vine după ce el și regina Camilla au participat duminică la o slujbă religioasă la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk. Monarhul a făcut cu mâna fotografilor în timp ce se îndrepta spre biserică alături de soția sa. A fost prima sa ieșire în public de când a început tratamentul împotriva cancerului.

În weekend, regele a abordat pentru prima dată diagnosticul său de cancer într-o declarație publicată de Palatul Buckingham, în timp ce a mulțumit publicului pentru urările de bine.

Citește și
regele charles al III-lea
Codul secret folosit când va fi anunțată moartea regelui Charles al III-lea al Marii Britanii

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. Așa cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare alinare și încurajare. Este la fel de îmbucurător să aud cum împărtășirea propriului meu diagnostic a ajutat la promovarea înțelegerii publice și la punerea în lumină a activității tuturor acelor organizații care sprijină pacienții cu cancer și familiile lor din Marea Britanie și din întreaga lume", a continuat transmis Palatul Buckingham.

Palatul a anunțat că regele a fost diagnosticat cu cancer pe 5 februarie. Anunțul a venit la o săptămână după ce a fost operat la prostată, 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult