Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regele Charles, glumeț în timpul vizitei la un colegiu militar: "Mi s-a permis să ies din cușcă"

Regele Charles a glumit joi în timpul vizitei la un colegiu militar, spunând că i s-a permis să iasă din cușcă”, într-unul dintre ultimele sale angajamente publice după ce s-a întors la activitatea oficială în urma diagnosticului de cancer.

„Îmi cer scuze că v-am luat prin surprindere, dar când a apărut această oportunitate și mi s-a permis să ies din cușcă, am vrut să vin să văd”, le-a spus el soldaților în timp ce se întâlnea cu personalul și familiile acestora la 3 Royal School Of Military Engineering din sudul Angliei, scrie Reuters.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost încurajat să revină la îndatoririle publice, a declarat Palatul Buckingham când și-a reluat angajamentele la sfârșitul lunii trecute, în timp ce nepotul său Peter Phillips a declarat într-un interviu televizat că unchiul său a fost frustrat de ritmul recuperării sale.

Un an de la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Luni, 6 mai, s-a împlinit un an de la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, dar suveranul britanic preferă mult mai puţin fast de data aceasta, după un an plin de evenimente neaşteptate. Regele a sărbătorit discret, cu prietenii apropiaţi, la Windsor. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult