Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția Rusiei după vizita lui Joe Biden la Kiev: "A jurat credinţă până la moarte regimului neonazist"

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a postat, luni, pe Telegram, un scurt comentariu despre vizita lui Joe Biden la Kiev, sugerând că deplasarea a fost posibilă numai după ce Moscova i-a oferit garanţii de securitate.

„Biden, după ce a primit garanţii de securitate, a mers în cele din urmă la Kiev. El a promis o mulţime de arme şi a jurat credinţă până la moarte regimului neonazist. Şi, bineînţeles, au existat referiri reciproce despre victoria care va veni datorită armelor noi şi a poporului curajos”, a fost mesajul postat de Dmitri Medvedev, potrivit News.ro.

Fostul președinte și premier al Rusiei a acuzat NATO că în spatele ajutorului militar pe care îl oferă Kievului sunt de fapt interese de natură economică ale industriei de armament. În plus, o parte din aceste arme ar ajunge la traficanţi.

„Şi aici este important de remarcat că Occidentul livrează într-adevăr arme şi bani Kievului destul de frecvent. În cantităţi uriaşe, ceea ce permite complexului militar-industrial al ţărilor NATO să câştige bani" , a spus Medvedev.

În final, acesta a lăsat el să se înţeleagă că o parte din arme sunt deturnate, pentru a fi vândute "teroriştilor din întreaga lume".

Citește și
joe biden, volodimir zelenski
SUA au contactat Rusia înainte de călătoria lui Biden în Ucraina. Precizările făcute de Washington

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult