Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Zelenski după ce un fragment de rachetă a aterizat în curtea reședinței lui: „M-ați ratat!”

Purtătorul de cuvânt al președinetului Ucrainei, Sergii Nykyforov, a postat pe Facebook imagini cu un fragment dintr-o posibilă rachetă rusească care a aterizat în curtea reşedinţei lui Volodimir Zelenski.

”Un fragment de rachetă, probabil de la o rachetă rusă, a aterizat în curtea reşedinţei prezidenţiale a lui Volodimir Zelenski, lângă Kiev. „M-aţi ratat”, a reacţionat preşedintele ucrainean”, a menținat putărotul de cuvânt.

 

Zelenski ar fi supraviețuit după cel puțin trei tentative de asasinat în ultimele zile  

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, ar fi reușit să supraviețuiască la cel puțin trei tentative de asasinat în ultima săptămână.

Sursa citată notează că grupul de mercenari ruși Wagner, cunoscut drept și ca „armata privată a lui Putin”, și forțele speciale cecene sunt cele două unități diferite care au fost trimise pentru a-l ucide pe președintele ucrainean, relatează The Times.

Citește și
ilikeit
Platforme care să îi ajute pe refugiații ucraineni, create de sute de voluntari „Code for Romania”

Se spune că cei care încearcă să-l ucidă pe președinte au fost alarmați de modul în care ucrainenii au reușit să le prevadă mișcările.

O sursă, despre care se spune că ar fi în contact strâns cu grupul, ar fi spus că a fost “straniu” în ceea ce privește modul în care a fost informată echipa de securitate a lui Zelenski.

Oleksiy Danilov, secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei, a declarat pentru canalele de televiziune ucrainene că spionii ruși i-au informat despre tentativa de asasinat din partea forțelor speciale cecene, cunoscute și sub numele de „Kadîrovite” (n.r. - Razman Kadîrov, liderul Republicii Cecene).

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult