Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Vladimir Putin în cazul fostului spion rus otrăvit în Marea Britanie

Președintele rus Vladimir Putin i-a transmis unui jurnalist BBC că va discuta despre cazul otrăvirii fostului spion Serghei Skripal, după ce autoritățile din Marea Britanie ”vor clarifice lucrurile” în acest caz.

Răspunsul acestuia a venit după ce un corespondet BBC la Moscova l-a întrebat dacă Rusia ar fi de vină pentru otrăvirea lui Serghei și a fiicei sale Yulia, la Salisbury, din 4 martie.

Theresa May a declarat că guvernul britanic a concluzionat că este ”foarte probabil” ca Rusia să fie responsabilă de atacul asupra lui Serghei Skripal și fiicei sale, Yulia, la Salisbury, din 4 martie.

Theresa May a precizat că secretarul de externe, Boris Johnson, i-a transmis ambasadorului Moscovei din Marea Britanie că trebuie ”să ofere imediat informații complete” despre atacul cu Novichok către Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice.

Serghei Skripal, fost spion rus, și fiica sa, în vârstă de 33 de ani, au fost găsiți în stare gravă pe o bancă din centrul orașului Salisbury. Aceștia rămând într-o stare critică, dar stabilă.

Citește și
vladimir putin
Viața rușilor în era lui Vladimir Putin. Schimbările produse în ultimii 20 de ani

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult