Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția agresivă a unei femei când vede un tânăr mexican: „Violatori, animale. Vă urăsc!” VIDEO

Un bărbat și mama sa lucrau într-o grădină din California, când o femeie a venit la ei și a început să îi insulte, numindu-i „violatori, animale și traficanți de droguri”.

Momentul a fost surprins într-un filmuleț, care a fost ulterior văzut de peste patru milioane de ori.

În filmarea de 35 de secunde, Esteban Guzman încearcă să discute cu o femeie neidentificată. Aceasta face semne obscene spre el și chiar îi aruncă vorbe dure. La un moment dat, el o întreabă: „De ce ne urăști?”

„Pentru că sunteți mexicani”, îi răspunde femeia.

Bărbatul continuă spunându-i că „sunt oameni onești”, la care ea îi răspunde: „Violatori, animale, traficanți de droguri”, invocându-l totodată pe președintele american Donald Trump care a făcut referiri similare la imigranții ilegali care pătrund în SUA din Mexic.

„Câte persoane am violat? Cu câte droguri am avut de-a face?”, îi mai spune Esteban Guzman femeii.

Citește și
fetita
Ce s-a întâmplat cu fetița care plânge, devenită simbol în SUA, imediat după reținerea mamei

Potrivit New York Times, nu se cunoaște momentul în care a fost făcut filmulețul sau ce s-a întâmplat înainte sau după ce a fost făcut. Potrivit The Guardian, acesta lucrează în tehnologia informațiilor iar în timpul liber lucrează și în construcții.

Tânărul de 27 de ani și mama sa lucrau într-o grădină din localitatea Running Springs, situată la aproape 130 de kilometri de Los Angeles, când femeia i-a abordat. Mai întâi i-a spus mamei lui Esteban să „plece înapoi în Mexic.”

„Ne-a zis că am venit aici ilegal. I-am spus că sunt cetățean al Statelor Unite. De anul trecut, atacurile devin tot mai frecvente. Cred că discursul lui (n.r – al lui Trump) le-a dat tuturor permisiunea să ne jignească. Știu mulți oameni care au auzit aceleași vorbe”, a declarat Guzman pentru The Guardian.

În luna mai, președintele american Donald Trump a spus într-un discurs că Administrația sa depune eforturi pentru deportarea persoanelor care vin în SUA. „Aceștia nu sunt oameni, sunt animale”, a declarat el.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult