Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profețiile Babei Vanga pentru 2024. De la extratereștri la boala lui Donald Trump și inteligența artificială

Baba Vanga a avut o serie de profeții și pentru anul 2024. Cei care analizează mesajele lăsate de legendara bătrână din Bulgaria cred că aceasta a anunțat apariția unei superputeri anul viitor.  

Printre cele mai celebre interpretări de profeții care ar fi devenit realitate se numără apariția ISIS, atacul terorist asupra World Trade Center și Brexit-ul.

În fiecare an, în presă apar interpretări ale previziunilor Babei Vanga pentru anul care urmează. Vedeți, așa-dar, ce a prezis clarvăzătoarea din Bulgaria pentru anul viitor – 2024: 

Profețiile Babei Vanga pentru 2023

Profețiile Babei Vanga pentru 2022

Profețiile Babei Vanga pentru 2024

Mesaje din spațiu: În 2024, s-ar putea să luăm, în sfârșit, contact cu extratereștri. Suntem pe cale să avem o discuție intergalactică?

Dragon la orizont: Baba Vanga a prezis că „dragonul" va prelua controlul. Ar putea fi vorba despre o nouă putere mondială sau despre inteligență artificială?!

Trump și boala lui: Donald Trump s-ar putea întoarce la putere, dar va fi afectat de o boală misterioasă. Ce ar putea fi aceasta?

Pericol pentru Putin și probleme în Europa: Se prezice un atentat la viața lui Putin comis de cineva din propria țară. Europa va fi afectată de atacuri teroriste.

Schimbările climatice: Din cauza încălzirii globale, condițiile meteo catastrofale și noi dezastre naturale ar putea urma.

Vindecarea cancerului: În 2024 am putea descoperi un remediu pentru cancer. Acesta ar fi cu adevărat o descoperire revoluționară. 

Atacuri cibernetice: Amenințările cibernetice vor deveni realitate pe măsură ce atacurile hackerilor vor crește în intensitate.

Criza economică europeană: Europa s-ar putea confrunta cu o criză economică care va afecta economia globală.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, cunoscută și sub numele de "Bunica Vanga” sau „Nostradamus din Balcani", a fost o clarvăzătoare și herbalistă bulgară care a devenit celebră pentru presupusele ei puteri de clarviziune și profeție. Cu toate că a fost oarbă din copilărie, ea a devenit celebră în Europa de Est în anii '70 și '80 pentru o serie de presupuse previziuni. 

Unele dintre cele mai celebre predicții atribuite ei de către urmașii săi includ izbucnirea și desfășurarea celui de-al Doilea Război Mondial, prăbușirea Uniunii Sovietice, destrămarea Cehoslovaciei și Iugoslaviei, accidentul de la Cernobîl, decesul lui Stalin și al țarului Boris al III-lea, scufundarea submarinului rusesc Kursk, moartea Prințesei Diana, cutremurul din nordul Bulgariei din 1985, atacurile de la 11 septembrie, tsunamiul din 2004 și alegerea unui afro-american ca al 44-lea președinte al Statelor Unite. 

Deși Vanga a murit în urmă cu mulți ani, în 1996, predicțiile și personalitatea ei rămân populare în unele părți din Europa de Sud-Est, în special Bulgaria și Macedonia de Nord, precum și în unele părți ale Europei de Est, în special în Rusia, scrie City Magazine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult