Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prinţul Philip, avertizat de poliţie după ce a condus fără centură la 2 zile după accident

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a, a primit un avertisment din partea poliţiei după ce a fost fotografiat conducând fără centura de siguranţă, la doua 2 zile după ce a fost implicat într-un accident rutier în care două femei au fost rănite.

Potrivit Reuters, după ce mai multe ziare britanice au publicat fotografii cu ducele de Edinburgh conducând singur, sâmbătă, prin Sandringham, poliţia a transmis printr-un purtător de cuvânt: „Suntem la curent cu fotografiile. Şoferului i-au fost trimise recomandări, iar asta este în conformitate cu răspunsul nostru standard când suntem înştiinţaţi de astfel de încălcări”.

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, a fost văzut la volanul unui Land Rover nou, la două zile după accidentul în care a fost implicat pe un drum din apropiere de Sandringham, Norfolk.

BBC a relatat pe baza unor fotografii publicate de Daily Mail şi The Sun că prinţul Philip conducea, sâmbătă, singur prin Sandringham.

Noul Freelander, maşina pe care o conducea prinţul Philip, a fost adusă vineri la Sandringham, unde ducele şi regina Elizabeth a II-a locuiesc încă de la Crăciun.

Citește și
Prinţul Philip
Declarația prințului Philip după accident. Britanicii spun că nu ar trebui să mai conducă

Potrivit Daily Mail, prinţul Philip conducea fără a avea pusă centura de siguranţă.

În accidentul de joi, el a fost nevătămat, însă două femei dintr-o altă maşină au fost rănite.

Maşina ducelui, în care se afla singur, s-a ciocnit cu o Kia, condusă de o femeie în vârstă de 28 de ani. Şoferiţa a suferit mai multe tăieturi, iar pasagera din dreapta, în vârstă de 45 de ani, şi-a rupt încheietura mâinii.

În Kia se afla şi un băiat în vârstă de 9 luni, care a scăpat nevătămat.

Poliţia din Norfolk a spus că accidentul este anchetat şi că vor fi luate măsurile corespunzătoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult