Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințul Harry a dezvăluit că și-a început viața sexuală la 17 ani. Detaliu important despre femeia cu care s-a iubit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prințul Harry recunoaște că a consumat cocaină în adolescență și spune că și-a început viața sexuală la 17 ani cu o "femeie mai în vârstă".

Aceste detalii apar în cartea auto-biografică pe care Ducele de Sussex urmează să o lanseze săptămâna viitoare.

A făcut și alte mărturisiri, în două interviuri în care vorbește despre relația sa cu familia regală. Câteva fragmente au fost date deja publicității.

Cât despre cartea auto-biografică, aceasta a ajuns pe rafturile din Spania, aparent din greșeală, cu cinci zile înainte de data oficială de lansare. Un exemplar a fost studiat de jurnaliștii britanici de la Sky News.

Prințul Harry susține că ar fi fost agresat fizic de fratele mai mare, prințul William, după ce și-a anunțat intenția de a se căsători cu Meghan Markle.

Citește și
Prințul Harry - 16
Prințul Harry a recunoscut că a consumat cocaină de câteva ori

Ducele de Sussex mai spune că i-a cerut tatălui său, acum rege al Marii Britanii, să nu se recăsătorească. Nunta cu actuala soție, Camilla, a avut loc în 2005.

În plus, atât el cât și fratele său ar fi fost descurajați să ceară o anchetă privind moartea prințesei Diana. Deocamdată, de la palatul Buckingham nu a venit o reacție oficială în urma apariției acestor informații.

 

Tom Bradby, prezentator ITV News: "Dacă veți fi invitat la ceremonia de încoronare (a regelui Charles), veți veni?".

Prințul Harry: "Se pot întâmpla multe lucruri până atunci, dar ușa este întotdeauna deschisă. Mingea e în terenul lor. Sunt multe de discutat și sper din suflet că sunt dispuși să vorbească despre asta".

Tom Bradby, prezentator ITV News: "Încă mai crezi în monarhie?".

Prințul Harry: "Da!".

Tom Bradby, prezentator ITV News: "Crezi că pe viitor o să mai faci parte din ea?".

Prințul Harry: "Nu știu".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult