Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul gând care i-a venit lui Putin după masacrul din Moscova. Vinovatul găsit de liderul Rusiei

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a recunoscut că atacul terorist din 22 martie de la sala de spectacole Crocus City Hall, din Moscova, a fost comis de „islamiști radicali”, dar a găsit alt vinovat pentru această tragedie.

Deși Kremlinul s-a sfiit să recunoască până acum că atentatul din Moscova a fost lansat de gruparea jihadistă Stat Islamic, Vladimir Putin a recunoscut că atacul a fost comis de „islamiști radicali”.

Însă, președintele Rusiei a dat vina pentru pe "cei care luptă împotriva Rusiei din partea regimului de la Kiev".

Putin a calificat atacul terorist drept un "act de intimidare" și a legat din nou atentatul de Ucraina. El a spus că „islamiștii radicali” au comis atacul terorist de la Crocus City Hall, dar este vrea cu orice preț să afle cine a comandat acest masacru.

Putin acuză în mod direct regimul de la Kiev

„Se pune imediat întrebarea: cine beneficiază de pe urma acestui lucru? Aceasta nu poate fi decât o legătură pentru cei care au luptat alături de noi din 2014 în mâinile regimului de la Kiev”, a spus Putin, potrivit Ukrainska Pravda.

Citește și
fsb
Cum a fost posibil ca FSB, urmașul KGB, să nu știe nimic de planul terorist din Moscova: ”Asta le-a scăpat printre degete”

Putin a adăugat, de asemenea, că "trebuie să răspundem la întrebarea" de ce atacatorii ar fi încercat să plece în Ucraina după ce au comis o crimă în Moscova, "și cine îi aștepta acolo".

Pe 23 martie, Putin a declarat că o fereastră ar fi fost "pregătită" pentru ca suspecții atacului să treacă granița cu Ucraina. El nu a explicat pe ce se bazează această afirmație. Serviciul de informații al Apărării din Ucraina a declarat că această versiune "nu rezistă la nicio critică".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult