Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele decese provocate de uraganul Milton în SUA. Bilanțul victimelor

Uraganul Milton a generat o erupție de tornade înainte de a lovi statul Florida. Milioane de oameni au rămas fără curent electric după ce uraganul a ajuns la țărm ca o furtună de categoria 3.

Cel puțin două persoane au fost ucise în urma unei tornade provocate de uraganul Milton care a lovit statul american Florida, relatează presa americană.

O tornadă a lovit terenurile comunității de pensionari Spanish Lakes Country Club Village din Fort Pierce.

„Am pierdut câteva persoane”, a declarat șeriful Keith Pearson din comitatul St. Lucie, citat de WPBF News.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din St. Lucie County a declarat pentru NBC News că două decese au fost confirmate și că alte câteva persoane au fost duse la spitale.

Presa de peste Ocean a raportat că cinci persoane au fost duse la spital după ce mai multe tornade ar fi afectat părți din comitatul Palm Beach, unde se spune că multe persoane au fost salvate din vehicule și clădiri în Wellington, Akridge și Loxahatchee.

Citește și
uragan spatiu
Imagini uluitoare. Cum arată din spațiu uraganul Milton, cea mai puternică furtună din ultimul secol | VIDEO

Circa 125 de locuințe au fost distrusă de tornadă. „Am primit rapoarte potrivit cărora (...) există aproximativ 125 de case distruse în acest moment, majoritatea case mobile”, a declarat Kevin Guthrie, directorul executiv al State Emergency Management.

Mai mult, NBC News anunță că peste două milioane de oameni din Florida au rămas fără curent electric. Aproape 100% dintre clienții din comitatul Hardee sunt fără curent, în timp ce locuitorii din comitatele Sarasota, Manatee și Pinellas au fost afectați puternic de întreruperi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult