Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima fotografie postată de Olaf Scholz după accidentul la jogging: „Sunt nerăbdător să văd meme-urile” | FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cancelarul german Olaf Scholz a glumit spunând că aşteaptă cu nerăbdare reacţia reţelelor sociale după ce a fost dată publicităţii, luni, o fotografie oficială în care apare cu un plasture pe ochi în urma accidentului suferit în timp ce făcea jogging.

"Sunt nerăbdător să văd meme-urile. Mulţumesc pentru urările de însănătoşire, pare mai rău decât este", a postat cancelarul pe contul său de pe platforma X, potrivit News.ro.

Olaf Scholz, a cărui faţă are de asemenea echimoze vizibile în fotografie, va trebui să poarte plasturele pe ochi în următoarele zile şi chiar săptămâni, a declarat luni purtătorul de cuvânt al guvernului, Steffen Hebestreit, într-o conferinţă de presă.

Cancelarul, care urmează să ia parte la un eveniment al Bisericii Catolice din Berlin în cursul zilei de luni, se simte bine având în vedere circumstanţele, a precizat Hebestreit.

Olaf Scholz, care face în mod obişnuit jogging, a trebuit să îşi anuleze angajamentele de duminică, după ce a căzut în timp ce alerga sâmbătă, însă programul său pentru restul săptămânii rămâne neschimbat, potrivit lui Hebestreit.

Citește și
Olaf Scholz
Cancelarul Olaf Scholz: Germania susţine România să devină anul acesta membru cu drepturi depline al spaţiului Schengen

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult