Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele Xi Jinping s-a îmbrăcat în haine militare pentru a anunța că țara sa face pregătiri de război

Președintele Chinei, Xi Jinping, a purtat haine militare în timp ce a inspectat un centru de comandă militară, avertizând că țara sa se va concentra pe pregătirile de război.  

Îmbrăcat în haine militare, Xi a inspectat centrul de comandă al operațiunilor comune în cadrul Comisiei Militare Centrale din Beijing.

Potrivit Daily Mail, Xi Jinping le-a ținut un discurs soldaților, cărora le-a spus că China trebuie de acum să se concentreze pe pregătirea pentru război, deoarece securitatea națională a țării este „din ce în ce mai instabilă și incertă”.

De asemenea, președintele a spus că China își va consolida pregătirea militară, dar și pregătirea pentru ”orice război”, a informat presa de stat.

El s-a referit în mod constant la o „nouă eră” pentru China, în timp ce a vorbit despre modul în care lumea „suferă schimbări mai profunde, nevăzute într-un secol”.

Citește și
china, taiwan, sua
Amiral american: SUA trebuie să se pregătească acum pentru o invazie a Chinei în Taiwan

Imaginile cu Xi purtând hainele armatei au apărut abia la câteva ore după ce a făcut anunțul privind pregătirile de război ale Chinei, din cauza presei de stat, care este controlată de guvernul comunist.

Avertismentul lui Jinping, că China se va concentra pe pregătirea pentru război, provoacă îngrijorări că această țară ar putea invada Taiwan-ul.

China, care are a doua cea mai mare economie și armată din lume, a amenințat în mod repetat că va anexa Taiwanul cu forța, dacă este necesar.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult