Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presa din Brazilia: Fostul preşedinte brazilian Jair Bolsonaro a fost spitalizat în Orlando

Fostul preşedinte brazilian Jair Bolsonaro a fost spitalizat în Orlando, Florida (sud-estul Statelor Unite), cu dureri abdominale severe, au anunţat luni mai multe surse mass-media, fără a cita sursa.

UPDATE. Jair Bolsonaro a fost spitalizat şi „se află în observaţie" pentru „probleme abdominale", a anunţat luni soţia sa Michelle, după ce presa braziliană a scris despre internarea fostului preşedinte brazilian într-un spital din Florida, în Statele Unite.

În mesajul său de pe Instagram, Michelle Bolsonaro nu a precizat locul în care este internat soţul său.

Fostul şef al statului de extremă dreapta a plecat din Brazilia cu două zile înainte de încheierea mandatului său, evitând ceremonia de învestitură a succesorului său de stânga, Luiz Inacio Lula da Silva, pentru a merge la proprietatea unui fost campion la arte marţiale, José Aldo, în Orlando, relatează AFP şi Reuters, conform Agerpres.

Citește și
înmormântare Pele
Înmormântarea lui Pele. Fostul mare fotbalist brazilian, condus pe ultimul drum în Santos | GALERIE FOTO

Bolsonaro a fost internat la spitalul AdventHealth Celebration cu „dureri abdominale severe”, a informat cotidianul O Globo, la o zi zi după un atac violent al susţinătorilor săi împotriva palatului prezidenţial, Congresului şi Curţii Supreme din Brasilia, pentru care el a negat orice responsabilitate.

Jair Bolsonaro, în vârstă de 67 de ani, are sechele grave în urma atacului cu armă albă care i-a pus în pericol viaţa în septembrie 2018, chiar înainte de alegerea sa ca preşedinte.

Obstrucţii, subocluzii sau aderenţe intestinale: Jair Bolsonaro a mai fost internat în regim de urgenţă şi a fost reoperat de şase ori de la sfârşitul anului 2018.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult