Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premiile Oscar 2021. La ce categorii este nominalizat filmul ”Colectiv”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar are loc, anul acesta, la 25 aprilie, după ce a fost amânată cu două luni din cauza pandemiei de COVID-19.

 

 

Decernarea Premiilor Oscar 2021 va fi transmisă online, în exclusivitate, de platforma Voyo.ro. Fanii filmelor vor putea vedea festivitatea din acest an și la TV, marți, de la ora 20:30, gala va putea fi urmărită și pe PRO Cinema.

Premiile Oscar 2021, cel mai bun documentar. ”Colectiv” este printre filmele nominalizate   Premiile Oscar 2021, cel mai bun film străin. ”Colectiv” este printre filmele nominalizate

Documentarul românesc “colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a devenit primul film românesc nominalizat la premiile Oscar, unde concurează la categoriile ″cel mai bun documentar” şi “cel mai bun lungmetraj internaţional”.

O coproducţie România-Luxemburg, “colectiv” este o poveste captivantă ce prezintă eforturile comune depuse de medici, oficiali guvernamentali şi jurnalişti de investigaţie, care luptă împotriva corupţiei în timp ce descoperă o fraudă de amploare în sistemul de sănătate din Bucureşti, după incendiul din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015.

Citește și
Oscar 2021
Premiile Oscar 2021. ”My Octopus Teacher”, desemnat câștigător pentru ”cel mai bun documentar”

Alături de ”colectiv” pe lista nominalizărilor pentru cel mai bun documentar se află “Crip Camp”, “The Mole Agent”, “My Octopus Teacher”, “Time”.

Alături de ”colectiv” pe lista nominalizărilor pentru cel mai bun film străin se află “Another Round” (Denmarca), “Better Days” (Hong Kong), “The Man Who Sold His Skin” (Tunisia), ‘Qu Vadis, Aida?’ (Bosnia şi Herzegovina).

Tot ce trebuie să știi despre Oscar 2021. Decernarea premiilor va fi LIVE în România pe Voyo.ro și Pro Cinema

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult