Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Posibil focar de coronavirus într-un sanatoriu din SUA. Anunțul autorităților

Oficiali americani au anunţat sâmbătă că două din cele trei cazuri de coronavirus raportate în statul Washington au avut legături cu un sanatoriu din oraşul Kirkland.

De asemenea, alte 52 de persoane, rezidenţi şi angajaţi ai aceluiaşi centru medical, prezintă unele simptome ale infectării cu Covid-19, informează Reuters.

Deocamdată nu este clar dacă pacientul care a murit în statul Washington din cauza infectării cu coronavirus - raportat sâmbătă - a avut o legătură cu acel sanatoriu.

Pacientul decedat era un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani, care prezenta anumite afecţiuni preexistente, potrivit oficialilor americani.

Jeff Duchin, un expert din domeniul sănătăţii din oraşul Seattle şi King County, a dezvăluit că 27 de rezidenţi şi 25 de angajaţi ai centrului de tratament pe termen lung Life Care din oraşul Kirkland prezintă "anumite tipuri de simptome" ale infectării cu Covid-19.

Citește și
coronavirus in romania
Alte două țări anunță primele victime ale coronavirusului. Una dintre acestea avea 35 de ani

Sâmbătă, un purtător de cuvânt al Departamentului Sănătăţii din Statele Unite a anunţat primul deces cauzat de coronavirus pe teritoriul american.

Victima a fost o persoană în vârstă de 50 de ani, a anunţat preşedintele american Donald Trump într-o conferinţă de presă. Victima locuia în King County, comitat din statul Washington, şi a fost una din cele 22 de persoane diagnosticate oficial cu coronavirus pe teritoriul Statelor Unite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult