Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin

Ministerul rus al Apărării a anunţat, sâmbătă, că apărarea antiaeriană a doborât în cursul nopţii 101 de drone ucrainene deasupra câtorva regiuni de pe teritoriul Rusiei, atacuri soldate cu pagube limitate şi nicio victimă, transmit AFP şi dpa.

"O sută una de drone ucrainene cu aripă fixă au fost interceptate şi distruse de sistemele de apărare aeriană în funcţiune", a transmis ministerul pe Telegram.

Cincizeci şi trei de drone au fost doborâte deasupra regiunii vestice Briansk, unde guvernatorul a declarat că nu există pagube sau victime.

Alte 18 drone au fost doborâte în Krasnodar (sud-vest). Potrivit guvernatorului Veniamin Kondratiev, resturile unei drone "au provocat un incendiu care s-a propagat la obiective explozive" în districtul Tihoreţki, unde s-a dispus evacuarea unor locuitori, însă nu a fost semnalată nicio victimă.

Moscova a anunţat recent că armata sa interceptează aproape zilnic drone lansate de Kiev ca represalii la ofensiva rusă declanşată în Ucraina în februarie 2022, adaugă AFP.

Citește și
Vladislav Bakalchuk
Soţul celei mai bogate femei din Rusia, arestat sub acuzaţia de crimă după un schimb de focuri la birou. „Cum ai putut”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult