Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pentagonul spune că nu poate confirma că rachetele rusești au lovit teritoriul Poloniei

Pentagonul a transmis, marți, că nu poate confirma informațiile potrivit cărora rachete rusești au pătruns în Polonia, în apropiere de granița cu Ucraina.

"Suntem la curent cu rapoartele de presă care susțin că două rachete rusești au lovit o locație în interiorul Poloniei, în apropierea graniței cu Ucraina. Pot să vă spun că nu avem nicio informație în acest moment care să confirme aceste rapoarte și că analizăm acest lucru în continuare", a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, generalul de brigadă Patrick Ryder, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Reuters.

Pompierii din Polonia au anunțat cursul zilei de marți că două persoane au murit într-o explozie la Przewodow, un sat din estul Poloniei, în apropiere de granița cu Ucraina.

Radioul polonez ZET a anunțat anterior că două rachete rătăcite au căzut în orașul Przewodow, provocând moartea a două persoane, fără a oferi, însă, mai multe detalii.

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, este așteptat să discute cu omologul său polonez, potrivit unui oficial militar european și unui oficial american, notează CNN.

Citește și
lansator rachete
Rusia a răspuns cu o ploaie de rachete la puternicul discurs al lui Zelenski din cadrul G20. „Credeți că se vrea pace?”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult