Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru actuali sau foști angajați ai șerifului din Los Angeles au fost găsiți morți în 24 de ore. Aceștia s-ar fi sinucis

Patru actuali sau foști angajați ai șerifului din Los Angeles au fost găsiți morți luni și marți. Ar fi vorba despre sinucideri, au precizat surse din cadrul anchetei, potrivit NBC News.

Decesele nu au legătură între ele, au spus aceleași surse.

Un căpitan a fost găsit mort la casa lui din Saugus luni dimineață. Câteva ore mai târziu, un adjunct de șerif pensionat a fost găsit mort în Antelope Valley. Tot luni, un oficial al închisorii comitatului, cunoscut sub numele de asistent de custodie, a fost găsit mort în zona Santa Clarita, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine.

Marți dimineața, detectivii de la Biroul șerifului au fost anunțați că un adjunct care lucra într-o închisoare a fost găsit inconștient acasă și a fost declarat decedat la un spital din Pomona, au spus sursele.

Toate decesele sunt investigate ca sinucideri, iar cauzele morții nu au fost stabilite deocamdată.

Citește și
sclavie galati
Zece ani de sclavie în Galați. Un tânăr s-a sinucis după ce a fost exploatat de rude. Era bătut, înfometat și ținut în cușcă

„Departamentul șerifului este foarte întristat de vestea deceselor care au implicat patru angajați ai LASD, un pensionar și trei membri actuali ai departamentului”, se arată într-un comunicat al Biroului șerifului.

„Suntem uluiți să aflăm despre aceste decese. Întregul departament este în șoc, în timp ce încercăm să facem față pierderii nu doar a unuia, ci a patru iubiți membri activi și pensionari ai familiei noastre”, a transmis șeriful Robert Luna.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult