Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unei femei însărcinate după ce a scris o recenzie negativă la o pastă de roșii. „Mă gândeam, mă rugam, eram derutată”

O femeie ar putea risca să stea ani buni după gratii după ce a scris o recenzie negativă despre o conservă de pastă de roșii.    

Producătorii de la Erisco Foods au declarat că Chioma Okoli, în vârstă de 39 de ani, a afectat reputația mărcii lor atunci când a spus că produsul era „prea dulce”. Acum este pusă sub acuzare de o instanță civilă din Lagos, Nigeria, în urma comentariilor sale, scrie Daily Star.

Femeia a intrat pe Facebook și și-a rugat cei 18.000 de urmăritori să-și împărtășească gândurile despre Tomato Mix-ul mărcii după ce a postat o fotografie cu o conservă deschisă. Dar atunci au început să vină reacțiile negative. Un comentator a spus: „Opriți distrugerea produsului fratelui meu. Dacă nu-ți place, folosește altul în loc să vii pe rețelele sociale sau să suni serviciul pentru clienți”. Okoli a răspuns apoi: „Ajută-mă să-l sfătuiesc pe fratele tău să înceteze să omoare oameni cu produsul său, ieri a fost prima dată când l-am folosit și e doar zahăr pur”.

Femeia de afaceri, care este în prezent însărcinată cu cel de-al patrulea copil al ei, se afla în biserică când a fost arestată de agenți sub acoperire în luna septembrie. Ea a declarat pentru CNN că a fost nevoită să stea într-o celulă umedă timp de ore bune. Ea a spus publicației: „Nu erau scaune, așa că am stat în picioare până a doua zi. Picioarele mele erau în apă. Câteodată, mă așezam în șezut pentru a reduce presiunea asupra picioarelor mele. Mă gândeam la copiii mei care erau acasă. Vorbeam cu mine însumi. Mă gândeam, mă rugam, eram derutată”.

Okoli a fost acuzată de două infracțiuni separate, inclusiv conspirarea cu alte două persoane cu „intenția de a instiga oamenii împotriva Erisco Foods Limited”. Cea mai gravă acuzație ar putea duce la o sentință de până la șapte ani. Ea a fost de asemenea acuzată de „instigarea Erisco Foods Limited, știind că informația respectivă este falsă”. Acest lucru implică o pedeapsă cu închisoarea de până la trei ani și o amendă de șapte milioane de naira (£3.950).

Citește și
Politie
Coșmar pentru o adolescentă de 15 ani. Fata a fost lăsată însărcinată și apoi bătută de un individ care are dublul vârstei ei

Erisco spune că „mai mulți furnizori” au rupt legăturile cu compania după comentariile femeii și acum doresc cinci miliarde de naira (£2.8 milioane) despăgubire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult