Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pasagerii unui zbor întârziat, prinși în avion fără aer condiționat timp de 90 de minute. „Este mai fierbinte decât în iad”

Pasagerii au fost lăsați cu ochii în lacrimi după ce au fost prinși ca într-un cuptor într-un avion în Nisa timp de 90 de minute.

Pilotul a fost forțat să-i lase înapoi pe podul aerian pentru a se răcori, deoarece unora dintre pasageri li s-a făcut rău.

Zborul British Airways de la Nisa la Heathrow urma să plece la 19:35 duminică seară, dar pasagerii obosiți au fost lăsați să aștepte timp de o oră și jumătate în avionul fierbinte, fără aer condiționat.

„Este rușinos. Este mai fierbinte decât în iad în acest avion. British Airways ne omoară încet,” a spus un pasager furios pentru MailOnline.

Citește și
zboruri avion UE Romania bilete pret
Zborurile s-ar putea scumpi, după un vot al Uniunii Europene împotriva poluării
Un pasager al zborului British Airways din Nisa către Londra Heathrow a spus că alți călători au fost pe punctul de a leșina

„Pasagerii plâng și sunt pe punctul de a leșina. Este cu adevărat dezgustător că nu au aer condiționat,” a adăugat acesta.

Doi călători au început să se simtă rău și au fost scoși din avion, în timp ce echipajul din cabină și pilotul și-au cerut scuze pasagerilor pentru situație și au distribuit sticle cu apă, potrivit pasagerului.

 

Într-un videoclip filmat de acesta, unii călători își flutură hainele în încercarea de a se răcori, în timp ce alții par supărați de situație.

Apoi, aceștia au rămas blocați în tunel în așteptarea unor vești despre zborul lor.

De ce ar fi întârziat avionul

Avionul ar fi ratat intervalul de decolare deoarece a existat o întârziere de rotație la serviciul de sosire.

„Există unele restricții grele în Franța în această seară, care i-au întârziat să obțină un nou slot,” a spus un purtător de cuvânt al British Airways.

După aterizare, pasagerul a spus pentru MailOnline că alți trei călători s-au dus în partea din față a avionului pentru a spune echipajului că au simțit că vor „leșina” la decolare.

Acesta a adăugat că pasagerii au primit un pachet de chipsuri în timpul zborului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult