Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pasagerii unui avion s-au chinuit să respire timp de 25 de minute. Cabina aeronavei s-a umplut de fum. FOTO, VIDEO

Pasagerii unui avion s-au chinuit să respire timp de 25 de minute, după ce fumul a umplut cabina, potrivit unei persoane aflate la bord.

Cel puțin 86 de persoane se aflau la bordul avionului, care a trebuit să efectueze o aterizare de urgență din cauza unei defecțiuni. Scenele șocante au fost surprinse într-un video făcut la bordul avionului, după ce aeronava a decolat din populara stațiune de vacanță indiană Goa, potrivit Daily Star.

În imaginile filmate se aud semnale sonore ale alarmelor de fum, iar o femeie poate fi auzită strigând în mod repetat „apleacă-te, stai jos”, în timp ce aprinde o lanternă pentru a ajuta călătorii de pe zborul SpiceJet SG 3735.

„Ne-am sufocat timp de 25 de minute și nici măștile de oxigen nu au căzut”, a spus pasagerul Vivek Vishal, conform sursei citate.

Într-un alt filmuleț, mai multe ambulanțe se pot vedea la fața locului, așteptând în condiții de ploaie abundentă.

Citește și
avion somalia
Un avion s-a răsturnat și a luat foc după aterizarea pe un aeroport. VIDEO

Membrii echipajului, cu jachete reflectorizante, sunt văzuți așteaptând pe marginea pistei, cu scaune cu rotile pregătite, pentru a-i ajuta pe pasageri.

Potrivit presei locale, pasagerii au fost evacuați la scurt timp după aterizarea în Hyderabad, India.

Zvonurile că echipajul de la bord le-ar fi spus pasagerilor să „înceapă să se roage” din cauza momentelor pline de panică au fost negate de un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Dar un pasager, Srikanth Mulupala, a spus: „Membrii echipajului ne-au spus să ne rugăm lui Dumnezeu și să ne rugăm pentru familiile noastre – a fost terorizant. Mulți dintre pasageri au intrat în panică și au început să țipe”.

SpiceJet a susținut că fumul a fost cauzat de sistemul de aer condiționat de la bord și că echipajul a gestionat situația conform protocolului.

Compania aeriană se confruntă deja cu măsuri disciplinare din partea Direcției Generale a Aviației Civile (DGCA), din cauza a opt incidente recente legate de aeronave.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult