Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Părea o iubită și mamă devotată, însă ascundea un secret înfricoșător. Cum a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Natalie Bennett părea o mamă devotată și o parteneră loială care își iubeste familia și prietenii, însă ascundea un secret înfricoșător.  

Natalie Bennett părea o mamă devotată și o parteneră loială care își iubeste familia și prietenii, însă ascundea un secret înfricoșător.

Femeia de 47 de ani a fost declarată vinovată de uciderea iubitului său Kasey Anderson, în vârstă de 25 de ani, și a fost condamnată la închisoare pe viață în urma unui proces la Liverpool Crown Court.

În anii care au precedat macabrul eveniment, Bennett a prezentat o versiune foarte diferită a ei însăși și a distribuit sute de postări pe Facebook cu viața ei de familie aparent normală. În postări poate fi văzută sărbătorind Ziua Mamei și jucându-se în zăpadă cu copiii ei, în timp ce îl laudă pe Anderson, bărbatul pe care avea să-l ucidă mai târziu.

Potrivit Liverpool ECHO, într-o postare din 2018, Bennett a spus: „La mulți ani! Micuțul meu omuleț, acum 14 ani ai intrat în viața mea. Te iubesc amice”.

Citește și
criminal botosani
Cine este bărbatul care a comis dubla crimă din județul Botoșani. Tatăl acestuia: „Avea comportament normal”

Mai târziu, în același an, Bennett s-a pozat alături de fiica ei, cu un filtru Snapchat cu urechi de urs. Ea a pus ca legendă la postare „eu și copilul meu”, urmată de o serie de emoticoane cu inimioare.

Anderson a fost înjunghiat mortal cu o săptămână înainte de a împlini 25 de ani, în luna martie a acestui an. Bennett i-a înfipt un cuțit în inimă înainte de a încerca să îl înjunghie în cap în timp ce zăcea grav rănit pe aleea unui vecin și implora după ajutor.

În timpul procesului, s-a dezvăluit că ucigașa avea un „stil de viață haotic” și, deși se înțelegea cu Anderson când nu erau băuți, relația lor s-a schimbat atunci când au început să consume droguri și alcool. De asemenea, s-a spus că ucigașa ar fi fost diagnosticată cu afecțiuni precum tulburare de personalitate și tulburare de stres post-traumatic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult