Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică pe străzile din Ladispoli, Italia. Un leu fugit de la circ a fost filmat cum se plimbă nestingherit | VIDEO

Un leu care a fugit de la circ s-a plimbat, sâmbătă, pe străzile oraşului italian Ladispoli, anunţul referitor la prezenţa leului fiind făcut chiar de primarul localităţii, întro postare pe Facebook.    

„Un leu a scăpat de la circ. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să evitaţi călătoriile până la noi ordine”, a transmis, sâmbătă, edilul, conform News.ro.

El a fost criticat de localnici pentru că a permis accesul circului în oraş, cu animale sălbatice periculoase, primarul amintind că nu el este cel care dă astfel de autoizaţii şi că în urmă cu mai mulţi ani a pierdut un proces referitor la utilizarea animalelor sălbatice în spectacolele de circ.

Şase ore mai târziu, el a transmis că leul a fost sedat şi capturat, fiind preluat de personalul circului, mulţumind Poliţiei, carabinierilor, Pompierilor, Poliţiei Locale şi Provinciale, şi tuturor voluntarilor care au participat la acţiune.

Citește și
greva cnas
Angajații CNAS din toată țara au intrat în grevă. Angajat: „Nu am mai primit niciun leu din 2017”

De asemenea, şi-a exprimat speranţa ca acest episod să trezească nişte conştiinţe şi să poată fi pus capăt exploatării animalelor în circuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult