Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică într-un avion defectat în aer. Pasagerii se roagă și beau alcool direct din sticlă

Pasagerii unui avion au trăit momente de groază după ce motorul avionului s-a defectat în aer, la puțin timp după ce a decolat din Republica Dominicană.

Aeronava companiei americane Swift Air a început să aibă probleme la puțin timp după ce a decolat din capitala Santo Domingo către Miami.

Speriați de incident, pasagerii au început să se roage și să bea alcool. Un clip postat de unul dintre pasageri arată cum mai multe femei se țin de mână și se roagă, în timp ce un bărbat bea whiskey direct din sticlă, pe care apoi o pasează mai departe unui alt pasager.

Avionul a aterizat forțat în Republica Dominicană ca motorul să fie reparat, operațiune care a durat peste 7 ore, potrivit Mirror. În cele din urmă, compania le-a pus la dispoziție pasagerilor o altă aeronavă care i-a dus la Miami.

 

Citește și
Boeing 737 Max
Când ar putea relua zborurile în Europa avioanele Boeing 737 MAX

Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare, unde a strâns peste 1 milion de vizualizări

Swift Air operează mai multe zboruri pe ruta Santo Domingo - Miami pentru a prelua călătorii din Venezuela care vor să ajungă în SUA, după ce președintele Donald Trump a suspendat zborurile directe între cele două țări. Călătorii zboară de la Caracas la Santo Domingo, unde sunt nevoiți să ia un alt avion până în SUA.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult