Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică în aer. Pasagerii unui avion au început să „sângereze din gură și din urechi” în timpul zborului

Un avion al companiei Delta Air Lines, care zbura pe ruta Salt Lake City, Utah - Portland, Oregon, a făcut cale întoarsă după ce pasagerilor a început să le curgă sânge din gură și din urechi după apariția unei probleme neașteptate.

Potirvit pasagerilor aflați la bord, la un moment dat, avionul a plonjat în gol. 

„M-am uitat la soțul meu, iar el avea ambele mâini peste urechi, știi tu, un fel de aplecare în față”, a spus Caryn Allen, o femeie care s-a aflat în avion.

„M-am uitat cam la un rând în spatele meu, pe cealaltă parte a culoarului, și era un domn care, în mod clar, avea nasul extrem de însângerat, iar oamenii încercau să-l ajute”, a adăugat ea, potrivit Daily Star.

O altă pasageră, Jaci Purser, a declarat că s-a simțit ca și cum cineva ar fi înjunghiat-o în ureche. Femei a precizat că a simțit cum îi pocnește urechea din cauza presiunii din cabină, apoi cum face bule.

Citește și
avion prăbușit brazilia
Motivul pentru care un avion cu 62 de pasageri la bord s-a prăbușit. Problema raportată cu puțin timp înainte de tragedie

„M-am apucat de ureche și mi-am tras mâna înapoi, iar pe ea era sânge”, a declarat Purser.

Ulterior, Delta Air Lines a precizat că aeronava Boeing 737-900 a avut probleme de presurizare, dar nu a spus care au fost cauzele.

Valerie Walker, care a lucrat ca pilot la Delta Air Lines, a declarat că este posibil ca pilotul să nu fi putut găsi o modalitate de a represuriza avionul, iar din acest motiv a luat decizia de a se întoarce pe aeroportul din Salt Lake City.

Ea a precizat că, de obicei, o astfel de problemă nu este cauzată de o eroare a pilotului.

„De obicei, este ceva numit supapă de scurgere care monitorizează presiunea din aeronavă sau ar putea fi un senzor care funcționează greșit și care îi transmite supapei de scurgere să facă ceva greșit”, a spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult