Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oraşul din Anglia unde oamenii se tem că românii le vor fura copiii. Ce face poliţia

 Anchetă într-un oraş din Marea Britanie, după ce pe reţelele sociale a apărut informaţia falsă că românii ar fura copiii localnicilor.

 

 

Poliţia din Great Yarmouth, un oraş de pe coasta de est a Angliei, încearcă să găsească originea zvonului potrivit căruia românii ar fura copiii localnicilor. Informaţia falsă s-a propagat rapid de Facebook în ultimele zile, potrivit Yahoo News, care citează BBC.

Acnhetatorii nu au găsit niciun fel de dovadă care să susţină această acuzaţie. Poliţia încearcă acum să-i identifice şi să-i contacteze pe cei care au răspândit zvonul. În Yarmouth locuiesc peste 4.000 de imigranţi din estul Europei, mulţi dintre ei români.

Recent, un caz similar au avut loc în Franţa, după ce în periferiile Parisului s-a răspândit zvonul că românii ar fura copii pentru organe folosind "ambulanţa neagră". Deşi informaţia era falsă, după ce ea s-a răspândit pe reţelele sociale au urmat o serie de atacuri rasiste asupra românilor din aceste zone.

Citește și
masina, marea britanie, politie frontiera,
Un român a vrut să treacă granița cu un Mercedes de 40.000 de lei. Descoperirea poliției

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult