Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Opozant rus: „Schimbări tectonice” pot avea loc în orice moment în Rusia, regimul poate fi înlocuit

„Schimbări tectonice” în Rusia, care vor provoca o schimbare a puterii, pot avea loc în orice moment, afirmă politicianul și jurnalistul de opoziție rus Oleksandr Ryklin într-un interviu pentru publicația ucraineană Obozrevatel.

„Elitele” politice ale țării agresoare sunt extrem de nemulțumite din cauza consecințelor războiului din Ucraina, iar strada poate reacționa în orice moment. Dar șeful Kremlinului, Vladimir Putin însuși, nu are nicio intenție să părăsească scaunul în mod voluntar. Nu se pune problema unui succesor, din moment ce șeful statului nu are încredere totală în nimeni, menționează Oleksandr Ryklin.

Opozantul rus este de părere că Evgheni Prigojin ar putea ajunge la putere în Federația Rusă – apropiat a lui Putin, care îl consideră prea indecis și blând.

Cu toate acestea, rolul cheie în soarta regimului a fost atribuit Forțelor Armate ale Ucrainei. Cu cât succesele lor pe câmpul de luptă sunt mai mari, cu atât ”plăcile tectonice” ale regimului de la Moscova vor fi zdruncinate mai repede. Această opinie a fost exprimată de politicianul și jurnalistul de opoziție rus Oleksandr Ryklin într-un interviu pentru OBOZREVATEL .

Interviul complet poate fi citit AICI.

Citește și
lavrov
Serghei Lavrov: ”Nu cerem nimănui dialog, dar nu am refuzat niciodată vreo propunere serioasă”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult