Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Omoară-mă!” Principalul suspect în atacul din Toronto, către polițiști, în momentul arestării

În câteva imagini surprinse imediat după atacul de la Totonto poate fi văzut un bărbat care, aparent, încearcă să-l determine pe un ofițer să-l împuște.

Clipul arată momentul în care poliția a arestat un bărbat suspectat că a intrat cu mașina în pietoni, în Toronto. Zece persoane au murit și cel puțin 15 au fost rănite după ce o camionetă albă a intrat pe trotuar, pe o stradă centrală aglomerată din orașul canadian.

În videoclip, în fața suspectului se află un ofițer de poliție care pare să îndrepte ceva spre el. Suspectul poate fi auzit strigând "omoară-mă" și "am un pistol în buzunar", relatează Sky News.

 

Ofițerul de poliție îi repetă să "coboare în genunchi".

Citește și
Droguri
Partidul lui Justin Trudeau vrea să dezincrimineze consumul și posesia de droguri

Polițistul îi pune, într-un final, cătușele bărbatului, spunându-i în același timp să "stea în genunchi" și să-și ”pună mâinile la spate”.

Ministrul de securitate publică din Canada, Ralph Goodale, a făcut declarații după incident, însă nu a precizat care sunt motivele atacului.

El a declarat: "Ancheta se află într-o etapă în care nu pot fi confirmate alte informații. Poliția conduce, evident, o investigație amplă pentru a determina ce s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat, precum și motivația implicată".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult