Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Obiect misterios găsit pe o plajă din Florida. Arheologii vorbesc despre o descoperire „uimitoare”

Un obiect misterios a fost găsit pe o plajă din Florida. În urma măsurătorilor și a mostrelor ridicate, arheologii au ajuns la concluzia că este vorba despre o navă naufragiată acum 200 de ani.  

Arheologii vorbesc despre o „apariție uimitoare”. Mostrele de lemn colectate de aceștia arată că ar fi vorba despre o navă naufragiată din ani 1800.

La descoperirea navei „au ajutat” cele două uragane de sfârșit de sezon care au lovit coasta de est a Floridei.

Nava a stat până în prezent îngropată sub nisipul plajei Daytona din Florida. Structura din lemn a început să iasă din nisip în urma furtunilor puternice, iar vizitatorii și salvamarii plajei au observat-o chiar de Ziua Recunoștinței.

Arheologul maritim Chuck Meide a condus, marți, o echipă de arheologi din St. Augustine, Florida, pentru a examina descoperirea făcută pe plajă. El a descris-o drept „o întâmplare uimitoare”, conform SkyNews.

Citește și
nunta tiffany trump
Donald Trump și-a dus la altar fiica cea mică. Cine este ginerele fostului președinte al SUA | GALERIE FOTO

El a spus că este convins că este vorba despre o epavă, din cauza modului în care a fost construită și a materialelor din care era compusă

Nu există planuri pentru scoaterea navei din nisip, însă arheologii lucrează pentru a afla mai multe despre originile ambarcațiunii.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult