Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără nu a fost lăsată să urce în avion pentru că purta doar lenjerie intimă. Ce haine avea | GALERIE FOTO

O tânără nu a fost lăsată să se urce în avion pentru că ținuta ei era prea sumară.  

Un model și influencer OnlyFans, în vârstă de 21 de ani, pe nume Kine-Chan, a declarat că i s-a interzis să se urce în avion pe aeroportul Navegantes din Brazilia, la sfârșitul săptămânii trecute, deoarece ținuta sa neagră era prea sumară, scrie New York Post.

Kine-Chan, care era îmbrăcată într-o ținută cosplay, asemănătoare unui personaj anime, a postat despre recentul incident pe contul ei de Instagram kinechan2.0, unde are peste 600.000 de urmăritori.

„Xuxus, o situație foarte enervantă s-a întâmplat în acest weekend! Am încercat să mă îmbarc pe aeroportul Navegantes îmbrăcată în Cosplay-ul Rebeccăi pentru un eveniment. Știam deja că aș putea întârzia, așa că m-am îmbrăcat astfel încât să nu pierd timpul și să pot merge direct în camera mea”, a scris ea.

„Dar mi s-a spus să merg acasă și să mă schimb pentru că hainele pe care le purtam nu erau 'adecvate'. Am explicat că mergeam la un eveniment”, a mai spus tânăra.

Citește și
aeroport yemen
O furtună violentă a distrus faţada de sticlă a unui aeroport din sudul Yemenului | VIDEO

Mai mulți fani ai influencerului i-au spus că ei cred că ar fi trebuit să-și acopere ținuta înainte de a se urca în avion.

„Kine te iubesc, dar pentru numele lui Dumnezeu... puteai să-ți pui o ținută normală, cum ar fi o rochie”, a comentat un fan.

Aceasta nu este prima dată când angajații unui aeroport au avut o problemă cu ținuta unui pasager. Două femei care purtau bluze decoltate și fuste lungi au declarat că American Airlanes le-a pus să se schimbe pentru că ținutele lor erau vulgare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult