Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima filmare transmisă de tânăra care a murit după ce a rămas blocată în mașină 18 ore, în timpul „viscolului secolului”

O tânără de 22 de ani a murit după ce a rămas blocată în mașină timp de 18 ore în timpul „ciclonului bombă” care a lovit Statele Unite, provocând zeci de victime.

Tragedia s-a întâmplat vineri. Anndel Taylor își terminase tura la un spital din Buffalo, unde lucrează ca asistentă și se îndrepta spre casă când mașina ei a rămas blocată în zăpadă, a povestit familia tinerei la un post de televiziune local.

Rudele spun că aceasta a fost blocată în mașină timp de 18 ore până să moară, în timpul „viscolului secolului”.

Rudele tinerei decedate spun că această a sunat la numărul de urgență când a rămas blocată cu mașina în zăpadă, însă echipele de intervenție nu au putut să ajungă la ea din cauza zăpezilor.

„Simt că toți cei care au încercat să ajungă la ea au rămas împotmoliți. Pompierii, poliția, toți s-au blocat”, a declarat Tomeshia Brown, sora lui Taylor.

Taylor a scris pe grupul familiei de pe o rețea de socializare că zăpada se acumulează și a pus și o filmare cu geamurile mașinii acoperite de omăt.

„Îi spunea surorii mele că îi este frică”, a mai spus Tomeshia Brown.

De-a lungul zilei Taylor a transmis mai multe mesaje. Ultimul a venit imediat după miezul nopții, în Ajunul Crăciunului, când a pus o filmare în care a coborât geamul înghețat ca să le arate rudelor o dubă blocată din cauza viscolului, cu luminile aprinse, potrivit New York Post.

 

Mama tinerei a spus că aceasta plănuise să doarmă în mașină până se oprește furtuna și să meargă apoi pe jos până acasă. Femeia crede că fiica ei a murit intoxicată cu monoxid de carbon, în mașină.

„Mașina mergea, iar zăpada se acumula și a blocat țeava de evacuare, eșapamentul. După ce s-a oprit mașina, atunci a înghețat”, a spus ea.

Dimineață, familia a încercat să o contacteze, însă aceasta nu a mai răspuns la telefon. Rudele au folosit semnalul telefonului ca să îi găsească mașina. Taylor era deja moartă când a ajuns familia la ea.

„Stătea pe spate, cu mâinile încrucișate și cu piciorul pe bord, parcă dormea liniștită”, a povestit mama tinerei.

Taylor este una dintre zecile de persoane care au murit în Buffalo de când a lovit viscolul. La nivel național, bilanțul deceselor a ajuns la 62.

Mii de oameni sunt încă fără curent electric în Buffalo în mijlocul unui "ciclon-bombă", care a făcut ravagii în America de Nord. În acest oraș, poliţia militară a fost adusă pentru a ajuta la gestionarea traficului în oraş, unde rămâne interdicţia de a conduce.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult