Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O scriitoare celebră, acuzată că și-a omorât soțul. Ce ar fi găsit autoritățile în corpul soțului ei

O americancă, Kouri Richins, care a scris o carte despre doliu pentru copii „Are You With Me?”, după moartea soţului său, Eric Richins, pe care l-a găsit mort în dormitorul lor, în Utah, în martie 2022, a fost inculpată pentru uciderea acestuia.  

Kouri Richins, în vârstă de 33 de ani, a început să scrie „Are You With Me?” în lunile de după moartea lui Eric Richins, scrie AFP, citată de News.ro.

Ea a declarat poliţiei că i-a pregătit şi adus un cocktail soţului său, care se afla în pat.

Mai târziu, când s-a întors şi l-a atins, el era „rece”, declara ea, potrivit postului Fox 13.

O autopsie a arătat că el a murit din cauza unei supradoze de fentanil, un opiaceu de sinteză extrem de puternic, şi că ingerat echivalentul a cinci doze mortale.

Anchetatorii au descoperit că ea i-a cerut unei cunoştinţe să-i procure analgezice puternice, „chestii pe care le-a luat Michael Jackson”, care a murit din cauza unei supradoze de propofol, un anesteziant.

Citește și
martha stewart, snoop dogg
Una dintre cele mai bogate femei din lume și-a făcut tatuaj cu Snoop Dogg. Averea uriașă pe care o are | FOTO

Kouri Richins a primit până la 30 de pilule de fentanil.

Câteva zile mai târziu, Eric Richins „i-a spus unui prieten că credea că soţia sa încerca să-l otrăvească”, potrivit unor documente ale poliţiei consultate de Fox 13.

Kouri Richins a fost inculpată, luni, de crimă în circumstanţe agravante.

Cartea sa este prezentată, în descrierea sa publicitară, ca „mângâietoare şi liniştitoare”, „scrisă de către o mamă iubitoare care a trecut ea însăşi prin această probă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult