Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O rusoaică a rămas gravidă cu fiul ei vitreg. A divorțat de tatăl lui după 10 ani de căsnicie

O influenceriță din Rusia a dezvăluit că este însărcinată cu fiul ei vitreg, după ce a divorțat recent de tatăl său, scrie Daily Mail.

Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, a anunțat recent că este logodită cu iubitul ei de 20 de ani Vladimir – despărțindu-se de tatăl acestuia Alexey, 45 de ani, cu care a fost căsătorită timp de 10 ani.

Luni a postat un videoclip pe Instagram prin care a împărtășit internauților veștile fericite împreună cu Vladimir, înmânându-i testul pozitiv de sarcină, după care s-au o îmbrățișat emoționant.

Ea a spus că sunt împreună de doar patru săptămâni și a recunoscut că au decis să se căsătorească datorită copilului pe care îl vor avea.

Postarea tradusă scria: ”Am oboist să mă ascund ... Totul este posibil în această lume. Suntem împreună de patru săptămâni și da. De aceea am decis să ne căsătorim”.

Citește și
coronavirus
OMS: Este puțin probabil ca o persoană asimptomatică să transmită mai departe virusul către o altă persoană

În timp ce unii fani au reacționat cu emoji în formă de inimă și le-au dorit „fericire și sănătatea”, alții au fost mai puțin pozitivi cu privire la această veste - iar unii au părut nedumeriți în legătură adevăratul tată al copilului.

Marina, care provine din regiunea vestică a Rusiei, l-ar fi adoptat pe Vladimir la vârsta de 5 ani în timp ce încă mai era într-o relație cu tatăl lui.

Luna trecută a stârnit un val de reacții după ce a postat o fotografie cu Vladimir în urmă cu 13 ani, când avea doar șapte ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult