Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O profesoară arestată pentru o relație sexuală cu un elev de 15 ani a rămas însărcinată cu un altul după ce a fost eliberată

O profesoară din Anglia este judecată după ce a făcut sex cu doi elevi minori de-ai săi. Cu unul a rămas chiar însărcinată, iar asta s-a întâmplat după ce fusese eliberată pe cauțiune în urma arestării sale pentru activitatea sexuală cu primul elev.  

Profesoara Rebecca Joynes neagă că a făcut sex cu băieții, declarând instanței că i-a plăcut doar atenția de care avea parte după ce trecuse printr-o despărțire, scrie Sky News.

Femeia în vârstă de 30 de ani a pledat nevinovată pentru șase acuzații de activitate sexuală cu doi adolescenți în timp ce era profesor într-o poziție de încredere și este judecată la Manchester Crown Court.

Profesoara a fost suspendată de la liceul unde preda și arestată inițial pentru activitatea sexuală cu primul băiat, în vârstă de 15 ani. A fost eliberată ulterior pe cauțiune, iar la scurt timp a făcut din nou sex cu un alt elev, un băiat de 16 ani căruia i-a luat de altfel și virginitatea și cu care a rămas însărcinată.

Profesoara a urcat luni la tribuna instanței cu o bonetă roz de bebeluș băgată în partea de sus a pantalonilor, iar procurorul Joe Allman și-a început interogatoriul întrebând dacă ea încearcă astfel să obțină simpatie din partea juriului.

Citește și
police
O elevă de 13 ani a înjunghiat o profesoară și alte două fete, într-o școală din Țara Galilor. Care e starea victimelor

„Nu. Cu siguranță nu”, a răspuns tânăra de 30 de ani. „Mă culc cu boneta asta în fiecare noapte”.

Potrivit procurorilor, sperma primului băiat a fost descoperită pe așternuturile de pat din apartamentul profesoarei, loc în care tânăra avea să și rămână apoi însărcinată cu al doilea elev.

Instanța a mai auzit că primul elev și-a mințit mama pentru a se vedea cu profesoara, care l-a dus la Centrul Trafford și i-a cumpărat o curea Gucci de 350 de lire sterline înainte de a-l duce la apartamentul ei din Salford Quays. Femeia a spus că nu se gândea la sex atunci când a făcut asta.

Profesoara a recunoscut că a schimbat mai multe mesaje pe Snapchat cu primul elev, care a fost de acord să rămână în apartamentul ei, dar a spus instanței că băiatul a dormit pe canapea și că nu au făcut sex.

Profesoara spune că s-a simțit măgulită de atenția pe care i-o acorda elevul

Tânăra i-a spus că va comanda mâncare, moment în care elevul i-a răspuns că nu îi este foame și a întrebat-o sugestiv: „Cred că știi ce vreau să fac”. Profesoara a declarat instanței că „a râs stânjenită și s-a dus să i se alăture pe canapea”.

"M-a întrebat cu câți oameni m-am culcat. I-am spus, probabil că nu atât de mulți ca tine", a mai spus ea.

"Am crezut că vrea să se întâmple ceva. Nu era cum să se întâmple asta. I-am explicat că am fost într-o relație de nouă ani și că m-am luptat cu despărțirea și nu sunt genul ăsta de persoană. I-am spus că nu se va întâmpla nimic sexual”, a declarat profesoara.

Când avocatul ei Michael O'Brien a întrebat dacă ar schimba ceva în comportamentul ei, inculpata a răspuns: „Totul”. „Ca profesor, nu ar fi trebuit să mă angajez niciodată într-o formă de contact cu un elev”, a afirmat ea.

"Am lăsat garda jos. Am cedat atenției pe care mi-o acorda. M-am luptat din greu în perioada Covid. Cred că eram evident singură și mi-a plăcut atenția primită la acea vreme, ceea ce sună îngrozitor".

După ce zvonurile au început să circule, profesoara Rebecca Joynes a fost arestată, suspendată din funcția de profesor și eliberată pe cauțiune, în timp ce poliția a investigat contactul ei cu cel de-al doilea elev.

A făcut sex și cu al doilea elev pentru că a crezut că acestuia îi pasă de ea 

În timp ce a fost suspendată, ea a schimbat mesaje pe Snapchat cu a doua sa victimă - deși i s-a ordonat să nu aibă contact cu nimeni sub 18 ani. Profesoara a spus că era „curioasă” în legătură cu al doilea băiat și „credea că îi pasă cu adevărat de ea”.

Ea neagă că a avut contact sexual și cu al doilea adolescent înainte ca acesta să plece de la școală și a spus că a făcut acest lucru doar după ce a fost concediată din slujba ei ca profesor și, prin urmare, nu se mai afla într-o poziție de încredere.

Plângând în lacrimi, ea a povestit instanței ce s-a întâmplat cu fiica pe care o avea cu al doilea băiat. „A fost ținută o ședință de urgență și a fost luată de la mine la 24 de ore după ce s-a născut”, a spus ea.

„În momentul de față țin legătura cu ea de trei ori pe săptămână, timp de trei ore. Atât”. Procesul continuă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult