Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O organizație caritabilă pentru copii le cere oamenilor să nu mai doneze jucării erotice

O organizație caritabilă pentru copii din Țara Galilor le-a cerut oamenilor să nu mai doneze jucării sexuale, folosite sau nu, pentru că ”nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm”.  

Organizația caritabilă pentru copii Barnardo’s le-a cerut oamenilor să se abțină de la donarea „ajutoarelor maritale” folosite și nefolosite, deoarece „nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm”, scrie Sky News.

Într-o postare pe rețelele de socializare, filiala Barnardo’s din Gorseinon, Swansea, a dorit să le reamintească oamenilor că este o organizație de caritate pentru copii, adăugând că are voluntari de toate vârstele în rândurile sale.

„De aceea, vă rugăm să vă abțineți de la donarea „ajutoarelor maritale” folosite sau neutilizate”, a transmis organizația într-un comunicat.

Clienților li s-a amintit, de asemenea, că sucursala are camere de supraveghere „pentru ca aceste articole să poată fi urmărite până la proprietari”.

Citește și
hackeri
Hackerii ucraineni au spart contul unui luptător rus și au cumpărat „camioane” pline de jucării sexuale. Ce sumă au cheltuit

Potrivit site-ului Barnardo’s, alte articole pe care filialele sale nu le pot accepta includ scaune auto, saltele, pături electrice și produse electrocasnice precum mașini de spălat sau frigidere.

”Este corect să spunem că aceste articole nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm”

Un purtător de cuvânt al Barnardo’s a declarat că organizația de caritate a fost „întotdeauna foarte recunoscătoare pentru donațiile primite din partea comunității”.

„Dar este corect să spunem că aceste articole nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm”, au adăugat ei.

„În această iarnă, personalul din prima linie de la Barnardo’s va ajuta copiii și familiile din Țara Galilor care se luptă cu greutățile, oferindu-le articole esențiale, cum ar fi alimente și îmbrăcăminte.

Banii strânși în centrele noastre ne ajută să ducem mai departe această muncă vitală – așa că vă rugăm să donați orice îmbrăcăminte sau jucării pentru copii puteți la reprezentanța locală Barnardo’s”, a mai transmis organizația.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult