Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mașină Tesla a luat foc în timp ce era cuprinsă de ape. Casa a fost distrusă de flăcări în mijlocul inundațiilor | VIDEO

O casă din Florida a fost distrusă în câteva minute de un incendiu violent în mijlocul inundațiilor provocate de uraganul Helene. Focul a pornit de la mașina Tesla din garaj, care a izbucnit în flăcări în timp ce era cuprinsă de ape.  

O familie din Florida și-a pierdut casa în urma unui incendiu provocat de mașina lor Tesla, care a izbucnit în flăcări în timp ce era cuprinsă de apele inundațiilor provocate de uraganul Helene, a transmis postul local american KBTX.

Potrivit CNN, casa a fost complet distrusă de flăcări, în mijlocul inundațiilor, în doar câteva minute.

Morgan Hodges a declarat că Tesla Model X Plaid a familiei era parcată în garaj în timpul furtunii de vinerea trecută din Sarasota. Familia a distribuit ulterior un videoclip care arată momentul în care mașina a izbucnit în flăcări.

După ce în garaj a intrat o apă adâncă de circa 20 de centimetri, familia a încercat să ridice mașina, care nu era conectată la momentul incidentului.

Citește și
reporter
Un reporter a abandonat transmisia live pentru a salva o femeie dintr-o mașină scufundată de uraganul Helene | VIDEO

Nouă persoane se aflau în casă când a izbucnit incendiul și au reușit să iasă în siguranță din locuință când și-au dat seama că în garaj izbucnise un incendiu.

Mașinile electrice pot lua foc dacă sunt inundate de apă sărată, dar cazurile sunt extrem de rare

Vehiculele electrice pot lua foc dacă sunt inundate de apă sărată, deși problema este rară, relatează Associated Press. Cea mai bună modalitate de a evita problema este păstrarea acestor vehicule departe de apa stătătoare.

Oficialii regiunii Pinellas îi sfătuiesc pe rezidenții cu vehicule electrice expuse la apă sărată să le mute la cel puțin 50 de metri distanță de casele lor, deoarece ar putea lua foc în zilele următoare.

Cel puțin 116 persoane au murit până acum din cauza uraganului Helene, care face ravagii în SUA.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult