Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O IT-istă și-a dat în judecată șeful crezând că „xx” și „????” sunt aluzii sexuale

O femeie care lucra în IT și-a dat în judecată șeful pentru hărțuire sexuală după ce a crezut că „xx”, „yy” și „????” dintr-un e-mail în care i se cereau mai multe informații erau de fapt codificări cu referire la relații sexuale, scrie BBC. 

Karina Gasparova a mai susținut că, atunci când Alexander Goulandris a redenumit un fișier de lucru cu inițialele sale „ajg”, a fost o abreviere pentru „A Jumbo Genital”.

Tribunalul pentru ocuparea forței de muncă din Londra a declarat că percepția doamnei Gasparova asupra evenimentelor este „denaturată”.

Afirmațiile ei au fost respinse.

Doamna Gasparova a fost manager de proiect la biroul londonez al essDOCS, o companie care furnizează „soluții comerciale fără hârtie”.

Ea a dat firma în judecată, acuzând următoarele: hărțuire sexuală, discriminare și concediere pe nedrept.

De asemenea, femeia a susținut că corespondența prin e-mail a domnului Goulandris a insinuat dorința de a „angaja în acte sexuale”.

În email scria: „Puteți, vă rog, să completați următoarele: Soluția pe care o folosim în prezent de companiile xx Agris și liniile yy Barge în mărfurile de porumb în fluxurile sud-nord în ???? căi navigabile. De asemenea, îmi puteți aminti care va fi soldul lansării. Mulțumiri"

Doamna Gasparova, care s-a reprezentat, a argumentat că „xx” se referă la săruturi, „yy” la contact sexual și „????” ca o modalitate codificată de a întreba „când ar fi gata” să se angajeze în acte sexuale.

Afirmațiile doamnei Gasparova de hărțuire sexuală, discriminare și concediere nedreptă au fost respinse și a fost obligată să plătească costuri de 5.000 de lire sterline către essDOCS.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult