Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O finalistă de la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată cu un blender de soțul ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

O finalistă de la Miss Elveția 2008 a fost sugrumată și dezmembrată cu un fierăstrău și foarfece de grădină înainte de a fi băgată într-un blender de către soțul ei.

Cadavrul modelului Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit în februarie la Binningen, lângă Basel, în Elveția.

Soțul ei, Thomas, în vârstă de 41 de ani, a avut un recurs pentru eliberare din arest, respins miercuri de Tribunalul Federal din Lausanne, după ce a recunoscut că și-a ucis soția, relatează Daily Mail.

O anchetă în curs de desfășurare a concluzionat astăzi că există „indicii concrete de boală mintală” care stau la baza cazului.

Kristina, mama celor doi copii ai lor, ar fi fost ucisă pentru că venise la soțul ei cu un cuțit, iar acesta i-a dezmembrat corpul „în panică”.

Anchetatorii au stabilit că femeia fusese sugrumată înainte de a muri, iar suspectul a mărturisit.

O autopsie a concluzionat că trupul a fost apoi dezmembrat în spălătorie cu un fierăstrău, un cuțit și foarfece de grădină. Părțile corpului au fost apoi tăiate cu un blender de mână, „pasate” și dizolvate într-o soluție chimică.

Thomas a fost arestat la o zi după ce rămășițele ei au fost găsite de o „terță parte” în februarie.

Cuplul locuia într-o „casă semi-decomandată spațioasă” cu vedere la orașul Basel.

Anchetatorii au spus că suspectul a arătat un „nivel evident ridicat de energie criminală” în evaluarea lor. Aceștia au citat „lipsa de empatie și sângele rece după uciderea soției sale” și eforturile lui de a acoperi moartea acesteia, adăugând că inculpatul avea „trăsături sadice-sociopatice”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult