Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a găsit bagajul pierdut în timpul unui zbor, după 4 ani. Unde a fost și ce s-a întâmplat cu lucrurile din el

Valiza unei femei din Oregon, care s-a pierdut în timpul unui zbor United Airlines de la Chicago spre casă, a fost găsită după 4 ani.

April Gavin a postat o serie de videoclipuri pe TikTok, în care explică cum și-a pierdut bagajul în timp ce se întorcea acasă dintr-o călătorie de afaceri, în august 2018, potrivit upi.com.

Femeia a spus că după luni de căutări, compania aeriană a informat-o că dispariția bagajului este un mister. Ea a primit o sumă compensatorie pentru unele dintre obiectele pierdute.

La patru ani distanță, săptămâna aceasta, păgubita a fost informată că valiza ei a apărut la un aeroport din Houston. Femeia a fost surprinsă să afle că bagajul a sosit cu un zbor din Honduras.

„A fost în Honduras și cine știe unde altundeva s-a mai dus. Dar a venit din Honduras, s-a dus la Houston, Texas. M-au sunat”, a declarat proprietara bagajului.

Citește și
aeroport abu dhabi
Crăciun de coșmar pentru o familie din Cluj care călătorea spre Maldive. Ce s-a întâmplat pe aeroportul din Abu Dhabi

 

Femeia a spus că valiza era ușor deteriorată și uzată când a primit-o, dar conținutul ei a rămas intact.

Potrivit companiei aeriene, găsirea bagajului a fost dificilă pentru că nu a putut fi urmărită, deoarece nu a fost scanată corect înainte de a zbura spre Chicago.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult