Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din SUA, achitată pentru că și-a împușcat partenerul. Acum este acuzată de moartea soțului ei

În decembrie, Sarah Hartsfield i-a spus unei prietene că soțul și căsnicia ei deveniseră un „coșmar” și că avea un plan pentru a scăpa de acel mariaj, potrivit mesajelor private de pe Facebook pe care prietena ei le-a furnizat postului NBC News.

Săptămâni mai târziu, soțul era deja mort. Hartsfield, un fost sergent al armatei, a fost acuzată de crimă cu premeditare, iar autoritățile din Minnesota au decis să redeschidă cazul privind moartea unui fost partener al femeii, despre care au spus anterior că Hartsfield l-a ucis din legitimă apărare, în 2018.

Într-un mesaj din 19 decembrie, Hartsfield, în vârstă de 48 de ani, l-a numit pe soțul ei, Joseph Hartsfield, în vârstă de 46 de ani, o „persoană goală” și a ironizat „iresponsabilă financiar” a acestuia.

„Am plătit pentru tot până în punctul în care nu mi-a mai rămas nimic”, a spus ea. „El căuta doar o masă gratis și un stil de viață pe care nu l-ar fi putut avea niciodată dacă era singur”, i-ar fi scris femeia unei prietene pe Facebook, fără să detalieze vreun plan.

Prietena acesteia, care a cerut să nu fie identificată de teamă că va fi asociată public cu Hartsfield, a declarat că a crezut că mesajul prietenei sale însemna că aceasta dorea să iasă din căsnicia ei și să își continue viața, nu că „plănuia să-și ucidă soțul”.

Citește și
Bărbat ucis chiar de fratele său, pentru casa părintească. Crima din Arad a îngrozit sătenii
Bărbat ucis chiar de fratele său, pentru casa părintească. Crima din Arad a îngrozit sătenii

Sarah Hartsfield a pledat nevinovată.

Cu cinci ani înainte de a fi acuzată de moartea soțului ei, Hartsfield a împușcat mortal un alt partener. Autoritățile din Minnesota au stabilit că aceasta a tras în legitimă apărare și că uciderea a fost justificată. Însă, la câteva zile după ce a fost pusă sub acuzare, pe 3 februarie, în cazul uciderii lui Joseph Hartsfield, autoritățile au declarat că au redeschis ancheta privind moartea lui David Bragg, survenită în 2018.

Șeriful comitatului Chambers, Texas, Brian Hawthorne, a făcut aluzie la alte episoade din trecutul lui Hartsfield, declarând pentru KPRC, afiliat NBC din Houston, că aceasta a fost căsătorită de cinci ori, în relații care s-au încheiat, adesea, în circumstanțe sumbre.

„Toată lumea vrea să iasă din povestea asta. Se tem pentru viața lor”, a declarat Hawthorne pentru postul de televiziune NBC.

Primul ei fost soț, Titus Knoernschild, s-a numărat printre aceștia. El a declarat pentru NBC News că se temea de ea și în timp ce erau căsătoriți, dar și după divorț.

„Sunt foarte surprins că am ieșit viu din căsnicie”, a spus el.

O boală suspectă

Când Joseph Hartsfield a fost spitalizat pe 7 ianuarie cu ceea ce autoritățile au descris ca fiind o boală suspectă, el era deja în „moarte cerebrală”, potrivit autorităților.

El a fost declarat mort 11 zile mai târziu, iar cauza morții nu a fost încă stabilită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult