Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână de 90 de ani cu fractură de șold a așteptat 40 de ore o ambulanță. Apoi a fost lăsată în mașină peste noapte

O femeie de 90 de ani a așteptat 40 de ore o ambulanță, apoi a fost ținută peste noapte în vehicul, în fața secției de urgențe.

Daphne Syms a căzut în casa sa din Saint Austell, Cornwall, duminică, însă nu a primit ajutor din partea medicilor până marți seară.

Cu toate că avea șodul fracturat, femeia a fost lăsată afară, în ambulanță, peste noapte, din cauza unei cozi care se formase în interiorul secției de urgențe.

Fiul ei, Steven Syms, a declarat că sistemul de sănătate era „complet stricat”, iar că mama sa ar fi putut să moară dacă ar fi suferit un accident mai grav.

Femeia urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și
O bătrână din Vaslui a bătut hoțul care intrase peste ea în casă. Ce s-a întâmplat după
O bătrână din Vaslui a bătut hoțul care intrase peste ea în casă. Ce s-a întâmplat după

„Suntem cu totul distruși să vedem o femeie de 90 de ani într-o asemenea suferință, stând acolo și așteptând”, a spus fiul ei.

„Ne pare rău și suntem întristați că nu am putut să-i asigurăm mamei domnului Syms într-un timp scurt ajutorul și îngrijirile de care avea nevoie”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță.

Fiul pensionarei a mai spus că paramedicii „sunt abuzați și folosiți drept asistente”, în loc să se concentreze pe apelurile primite.

„Paramedicii sunt oameni absolut incredibili. Ei au nevoie și vor să-și îndeplinească sarcinile pentru care au fost pregătiți. Sistemul nu se deteriorează, ci este complet distrus și trebuie urgent să-și revină”, a mai declarat Steven Syms.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult