Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Destin tragic. O femeie de 129 de ani spune că a trăit o singură zi de fericire pe tot parcursul vieții

O femeie care se crede a fi cea mai longevivă persoană din lume a vorbit despre brutalitaea deportării ei în exilul intern sovietic de către Stalin în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Koku Istambulova are 129 de ani potrivit pașaportului său și a documentelor de pensie care arată data nașterii ca fiind 1 iunie 1889.

Acum, într-o mărturie perfect lucidă și profund șocantă, a vorbit emoțional despre ziua îngrozitoare în care poporul său cecen a fost deportat în masă de Stalin în stepele din Kazahstan, acum aproape 75 de ani, și spune că singura zi fericită din toți anii trăiți a fost cea în care a intrat într-o casă construită de mâinile ei înapoi în țara ei natală, scrie Daily Mail

După 13 ani petrecuți într-o țară străină, Koku a început să construiască o altă casă, deoarece rușii ocupaseră deja casele cecenilor rămase vacante.

Citește și
batrana
Cât de mult putem trăi? Rezultatul surprinzător al unui studiu

Se crede că Koku Istambulova este cea mai longevivă persoană care a trăit vreodată, 129 de ani, dar cu toate acestea susține că nu a avut o zi fericită în viața ei.

”Mă întrebați dacă am avut o singură zi fericită în viața mea. A fost ziua în care am intrat prima oară în casa mea. Era foarte mică. Eu am construit-o, cea mai bună casă din lume. Am locuit acolo timp de 60 de ani”, a spus femeia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult