Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie care spăla vasele liniștită a fost atacată de un piton uriaș. A fost strânsă de șarpe timp de două ore

Un piton uriaș a atacat o femeie în timp ce aceasta spăla vasele, înfășurându-se în jurul ei în Thailanda, scrie Mirror.co.uk.

Arom Arunroj, în vârstă de 64 de ani, a supraviețuit miraculos atacului pitonului de 20 de kilograme, care a mușcat-o de mai multe ori după ce a intrat în casa ei din Samut Prakan, o provincie la sud de Bangkok.

Femeia a supraviețuit timp de două ore înainte ca salvatorii să poată pătrunde în casa ei și să o elibereze din strânsoarea reptilei.

Ea a povestit presei thailandeze cum spăla vasele în jurul orei 20:30 când a simțit ceva mușcând-o de picior. Când s-a uitat în jos, și-a dat seama că era un șarpe.

După ce a încercat să alunge șarpele și a strigat după ajutor, și-a dat seama că este singură, deoarece nimeni nu venea să o ajute.

A apucat pitonul de cap, sperând că o va lăsa în pace, "dar nu a făcut-o, ci a continuat să mă strângă", a explicat ea. În jurul orei 22:00, un vecin a auzit în cele din urmă apelurile ei disperate și a contactat poliția, potrivit presei thailandeze.

Sergentul major Anusorn Wongmali, de la poliția locală, își amintește că a dat cu piciorul în ușă și a auzit o voce înăuntru. El a spus că, probabil, pitonul se înfășurase în jurul ei de ceva timp «pentru că pielea ei era palidă.

”Era un piton, unul mare. Am văzut o mușcătură pe piciorul ei, dar [știam] că ar putea fi și altele”. El a spus că a încercat să ajute, lovind cu ceva șarpele."

În imaginile filmate de serviciile de urgență, se poate vedea clar cum pitonul de aproximativ 4 metri lungime și peste 20 de kilograme greutate este înfășurat în jurul taliei lui Arom.

Poliția a contactat organizația de salvare She Poh Tek Tung pentru a îndepărta șarpele, iar Arom a fost transportat de urgență la spital pentru tratament. Deși mușcăturile pitonului nu sunt veninoase – aceștia își ucid prada prin sufocare – acestea pot provoca infecții dacă nu sunt tratate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult