Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie care a fost dată dispărută, găsită după trei zile într-un container maritim. A declarat că nu știe cum a ajuns acolo

O femeie a fost găsită după ce ar fi petrecut trei zile blocată într-un container maritim în Florida, a anunțat poliția.  

Marlene Lopez, în vârstă de 52 de ani, a fost dată dispărută lunea trecută, după ce a plecat din locuința sa de pe Lucerne Drive din Cocoa, potrivit departamentului de poliție local, scrie Independent.

Un coleg de serviciu a alertat poliția după ce aceasta nu și-a luat fiul de la școală.

Aproape 72 de ore mai târziu, poliția a fost anunțată că femeia a fost găsită după ce o persoană a auzit lovituri provenind dintr-un container de transport maritim încuiat, care se afla în zona unui parc de afaceri din 2005 N. Cocoa Blvd.

Individul a descuiat containerul și a găsit-o pe doamna Lopez deshidratată, dar nu rănită. Ea a fost dusă la un spital din apropiere pentru evaluare, joia trecută.

Citește și
barbie drug
O femeie și-a văzut moartea cu ochii după ce a folosit un spray nazal pentru bronzare, cunoscut drept „drogul Barbie”

Lopez a declarat că nu știe cum a ajuns în containerul care se află la mai puțin de 800 de metri de casa ei, a informat poliția.

Tyler Sonnenberg, care deține containerul, a declarat pentru postul local de televiziune WKMG că a văzut-o pe dna Lopez plimbându-se prin zonă, luni.

Sonnenberg a spus că a închis containerul, care este folosit pentru a depozita mașini de tuns iarba, marți după-amiază.

El nu a auzit, miercuri, niciun zgomot provenind de la acesta, a adăugat el. Nu este clar cine a auzit-o pe Lopez bătând și a eliberat-o.

Sonnenberg a declarat că el crede că Lopez a rămas blocată în container după ce a intrat singură în unitate și a leșinat. El a declarat pentru WKMG că nu este vinovat de faptul că dna Lopez a rămas blocată în container.

Incidentul face obiectul unei anchete a poliției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult