Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a zburat cu 22 de șerpi și un cameleon în bagaj, din Malaezia până în India. Cum a fost prinsă | FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie a zburat cu 22 de șerpi și un cameleon în bagaj, din Kuala Lumpur, Malaezia, până în Chennai, India, potrivit Metro.

Femeia a bagat reptilele în bagaj și s-a îmbarcat într-un zbor din Kuala Lumpur, Malaezia, către Chennai, India. A fost prinsă de vameșii de la Aeroportul Internațional Chennai, care au decis să îi verifice bagajul. După ce au au făcut descoperirea șocantă, aceștia au capturat șerpii și i-au închis în cutii, pentru ca nicio persoană să nu fie în pericol.

În Chennai a fost făcută mai mult de o treime din toate capturile ilegale de animale sălbatice din India conform rețelei de monitorizare TRAFFIC.

Una dintre cele mai mari capture a fost făcută anul trecut, pe aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok, Thailanda. Două femei au fost arestate acuzate de contrabandă, după ce în bagajele lor au fost găsite 109 animale vii, printre care șerpi, șopârle, țestoase și porci spinoși. În 2019, un bărbat care a sosit în Chennai, India, din Bangkok a fost reținut la aeroport după ce ofițerii vamali au găsit un pui de leopard de o lună în bagajele sale.

Citește și
sarpe
O femeie a avut parte de șocul vieții ei. S-a trezit în pat cu un șarpe extrem de veninos, lung de doi metri

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult