Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit după ce a băut o gură de vin. Substanța letală găsită în băutură

O femeie din Belgia a leșinat și a murit apoi cinci zile mai târziu după ce a luat o gură dintr-o sticlă de vin, relatează BBC.

Femeia de 41 de ani din localitatea Puurs a murit în luna Decembrie, la cinci zile după ce a fost internată în spital.

Potrivit procurorilor, vinul conținea o cantitate letală de MDMA, care a făcut-o pe femeie să leșine după ce a băut o singură gură din licoare.

Nu este clar cum au ajuns drogurile în băutura femeii, însă este un obicei cunoscut al traficanților de a dizolva stupefiantele în vin pentru a le transporta mai ușor.

Potrivit procurorilor, femeia a aruncat licoarea după prima gură, pentru că avea un gust neplăcut, însă la scurt timp a leșinat.

Citește și
coronavirus in romania
Alte două țări anunță primele victime ale coronavirusului. Una dintre acestea avea 35 de ani

Aceasta a fost transportată la spital, unde a murit cinci zile mai târziu, după ce medicii au descoperit că avea în organism o cantitate letală de de MDMA.

Nu este clar cum a ajus în femeia în posesia sticlei de vin. Procurorii au descoperit că femeia lucra la un magazin care vinde produse confiscate de fiscul belgian și de aici ar fi luat sticla.

Este vorba despre o stoclă de Merlot-Cabernet Sauvignon produsă de o firmă olandeză. Compania a transmis miercuri un comunicat în care anunța că este „șocată” și a confirmat că cineva a umblat la sticlă și a înlocuit dopul negru original cu unul bej.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult