Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost ucisă pentru organe de iubitul cunoscut pe internet. Un pescar i-a găsit rămășițele

O femeie a fost ucisă după ce a călătorit 5.000 de kilometri, din Mexic în Peru, pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut online. Ea ar fi fost ucisă pentru organe.

Blanca Arellano, în vârstă de 51 de ani, a plecat în Lima pe 31 octombrie ca să se întâlnească cu iubitul ei, Juan Pablo Jesus Viilafuert, în vârstă de 37 de ani.

La o săptămână după, Blanca a vorbit pentru ultima dată cu rudele ei. I-a spus unei nepoate, Karla Arellano, că totul este bine, scrie El Pais.

Ulterior, femeia nu a mai putut fi contactată. Karla a postat pe contul ei de Twitter un mesaj: „Nu m-am gândit niciodată că voi fi în această situație, dar astăzi vă cer sprijinul pentru a răspândi această postare și pentru a găsi unul dintre cei mai iubiți și importanți oameni din viața mea. Mătușa mea, Blanca Olivia Arellano Gutierrez, a dispărut luni, 7 noiembrie, în Peru. Ne temem pentru viața ei”.

Nepoata femeii l-a contactat chiar și pe Juan Pablo Jesus Villafuert, care i-a spus că mătușa ei s-a „hotărât să se întoarcă în Mexic”.

Citește și
police do not cross
Două copile de un an și trei ani au murit într-un incendiu, în Anglia. Un bărbat a fost arestat, fiind suspectat de crimă

Într-o nouă postare de Twitter, Karla a scris: „Au fost în Huacho și ea a plecat la Lima singură, cu intenția de a ajunge în Mexic, dar asta nu s-a întâmplat”.

Pe 9 noiembrie, un pescar a găsit un cap fără chip în portul Huacho, au transmis autoritățile locale. Ulterior au fost găsite un braț și un trunchi din care fuseseră scoase toate organele. Mâna avea un singur deget pe care rămăsese un inel.

Autoritățile au putut stabili că era vorba despre cadavrul Blancăi Arellano, după ce familia a identificat inelul.

Pe 17 noiembrie, iubitul femeii a fost arestat, fiind suspectul principal pentru uciderea ei. Autoritățile verifică dacă este o crimă legată de recoltarea de organe.

Într-o postare pe Twitter, Karla a scris: „Nu avem cuvinte să exprimăm ceea ce trăim. Mătușa mea a fost o persoană bună, caldă, plină de lumină, inteligentă, dedicată, iubitoare și așa trebuie să ne amintim de ea. Credem în justiția peruviană și avem încredere deplină că se va face dreptate”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult